Legyél Megtakarításból Milliomos

Sokan a luxusra, magamutogató kivagyiságra asszociálnak a milliomossá válással kapcsolatban, pedig véleményünk szerint sokkal egyszerűbb a definíció. Akkor vagy milliomos, ha…

Akkora vagyonnal rendelkezel, amelynek bevételeiből minden ésszerű, általad előre meghatározott szükségletedet ki tudod elégíteni úgy, hogy közben a vagyonod tényleges értéke, vásárlóereje nem csökken.

A Megtakarításból Milliomos MiniPack betekintést ad abba a filozófiába és eszközrendszerbe, amelynek segítségével egy olyan pénzügyi életpályát alakíthatsz ki magadnak, amely belátható időn belül lehetővé teszi számodra, hogy munkától, főnöktől, sőt a mindenkori politikától is függetleníthesd magad, és olyan vagyont építs fel, amelynek hozamaiból, jövedelméből meg tudsz élni.

A milliomossá válás tehát a valódi szabadságot hozza el számodra, amikor minden gond és kötelezettség nélkül azokkal a dolgokkal tudsz foglalkozni, amelyek valóban fontosak számodra, legyen az család, hobbi, önmegvalósítás, közösségi élet, társadalmi szerepvállalás.

A szükséges vagyonméret elérését követően “kiutalási megbízást” adhatsz a vagyonkezelőnek, amely úgy optimalizálja a portfóliód szerkezetét, hogy minden hónapban (vagy ha évente szeretnéd, akkor minden évben) legyen olyan mértékű kiutalható tőkéd, amely fedezi a megélhetésedet. Ilyen módon kvázi életjáradékot veszel fel a tőkéd után. Mindezt fenntartható módon, vagyis a tőkéd vásárlóerejének csökkenése nélkül.

Természetesen minden ember másként határozza meg azt, hogy melyek a fenti definícióban említett “ésszerű szükségletek”. Ennek a Megtakarításból Milliomos életpályamodell személyre szabott tervezésekor van jelentősége, hiszen ez határozza meg azt a vagyonméretet, amelyet célként be kell állítanod magadnak. A pénzügyi tervezés a specialitásunk, tehát ebben hatékonyan tudunk segíteni.

Kezdd el az ismerkedést a MiniPack-kal!

Igényeld most INGYENESEN a 19900Ft értékű csomagot:

  • Pénzügyi tervezés – füzet és előadás videó
  • Első lépések, mitől lehet hatékony a megtakarítás – előadás videó
  • Állampapírok állampapír alapok – előadás videó
  • Hogyan profitálhatsz az elektromos autózás terjedéséből – videó sorozat
  • Saját, személyes befektetési politika készítés és konzultációs lehetőség

KÉRD ITT a MiniPack-ot!